Blog

Van oktober tot december 2021 daagde ATCT binnen- en buitenlandse studenten uit om hun mobiliteit naar en op de campus te herdenken en futureproof te maken. Een noodzaak, zo blijkt uit eigen onderzoek. Aan de hand van ‘FACES’ als leidraad (for everyone, autonomous, connected, electric & shared) gingen meer dan 100 studenten aan de slag, goed voor ruim 20 studententeams. Na een shortlist van 10 teams werden door ATCT en het brede publiek vijf teams naar de online finale gestuurd. 

Lees meer

Terug naar de werkvloer: change management ondersteunt gedragsverandering naar duurzame mobiliteit. Deze blog kwam tot stand na de eerste Mobility Academy van Mpact over het thema change management. Daarin stelde Mpact de diensten Carpool en MobiCalendar voor en gaf Freya De Muynck van Traject een inleiding over gedragsverandering.

Lees meer

Caroline, Sophie en Marco geven je een blik achter de schermen van de naamsverandering van Taxistop naar Mpact. Maanden werk, creativiteit, vergaderingen en wat kopzorgen. Maar uiteindelijk een groot succes. Duik even mee in de wereld van blauwe driehoeken, augmented reality en postpakketjes!

Lees meer

Op 13 oktober 2020 organiseerden we een webinar over hoe steden en gemeenten buiten de centrumsteden succesvolle deelprojecten op poten kunnen zetten. De webinar werd georganiseerd door Mpact, in samenwerking met Autodelen.net, in het kader van de Green Deal Gedeelde Mobiliteit en het Europese project G-PaTRA.

Heb je het gemist of wens je nog iets te herbekijken?
Hier vind je de opname van de webinar terug.

Lees meer