DAG 0: Welkom op onze blog!

Hey iedereen!

Welkom op onze blog, waar je de komende 5 weken over onze ervaringen zal kunnen lezen. De laatste dagen waren enorm druk. Het is nu 1 uur ‘s nachts en we zijn nog maar juist klaar met onze voorbereiding. De zakken zijn gemaakt en al onze apparaatjes om jullie op de hoogte te houden zijn aan het opladen.

Morgenochtend, 1 juli, vertrekken we richting Bellac, een dorpje vlakbij Limoges waar we via een facebookgroep onze eerste host (gastheer) gevonden hebben. We weten dat het op een boerderijtje is en ze alles zo hernieuwbaar mogelijk doen, super interessant dus, maar verder weten we er nog niet veel van.

We starten onze trip dus in Bellac, waarna we naar Barcelona gaan. Dan naar Empuriabrava om onze liftgenoten van route du soleil eens te bezoeken, dan naar Nice, dan romantiek in Venetië, avontuur in Slovenië, feesten in Croatië, TheSoundYouNeed festival in Montenegro, even uitblazen in Albanië om vervolgens aan de terugweg te beginnen via Servië, Hongarije, de Tsjechische Republiek en Duitsland.

Dit is onze uitruisting zodat we nog wat coole filmpjes van de reis kunnen maken.

Hier zie je haar bagage.

En hier de zijne. We hebben er toch voor gezorgd dat we niet te veel gewicht mee hebben, maar het snorkelgerief konden we zeker niet achterlaten!

We gaan nu gaan slapen want het zal al snel ochtend zijn.

Tot morgen!

Julie & Sonny