Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mobility Academy – 17 juni 2021

donderdag 17 juni 2021 @ 11:00 - 12:15

De Covid-19-crisis zorgde voor een breuk in ieders gewoonten, zeker en vast op het vlak van mobiliteit. We (her)ontdekten andere modi, zoals fietsen of wandelen, en telewerken werd de norm. Ook andere gebeurtenissen, zoals een verhuis van het bedrijf of privé, infrastructuurwerken of ontwikkelingen omtrent de parkeerplaatsen, kunnen leiden tot gedragsverandering. Door een verandering in de omgeving denkt men na over zijn of haar mobiliteit. Deze verandering in ons verplaatsingsgedrag is een kans om nieuwe, duurzamere, gewoontes op te bouwen. Via Change Management kan je als bedrijf inspelen op deze kantelmomenten om gedragsverandering richting duurzame mobiliteit op te wekken. Tijdens onze sessie gaan we in op welke manier je dit als bedrijf kan vastgrijpen.

We nodigen u graag uit op onze gratis sessie, die in het Nederlands doorgaat van 11u tot 12u15. Hier zoomen we in op de nieuwe ontwikkelingen binnen MobiCalendar, waarna Freya De Muynck van Traject ons een introductie geeft in het thema Change Management.

Ik schrijf me in.

Na je inschrijving ontvang je een e-mail met de link naar het Zoom-event om je op 17 juni aan te melden. Deze link kan je eenvoudig toevoegen aan je agenda.

Van 9u30 tot 10u15 gaat de Franstalige sessie door, samen met Emmanuelle Brunetti van Traject. Ook hiervoor kan je je inschrijven indien gewenst. Ik schrijf me in.

Vragen?
Contacteer jasmien.jaques@mpact.be

Gegevens

Datum:
donderdag 17 juni 2021
Tijd:
11:00 - 12:15

Locatie

Online

Organisator

Mpact vzw