Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar ‘Data integration for eHUBS: TOMP-API and CDS-M’ (FR)

maandag 13 december 2021 @ 14:00 - 15:00

Als partner binnen het Interreg North-West Europe eHUBS-project, dat focust op mobipunten met elektrische mobiliteit, organiseert Mpact twee webinars over data-integratie en mobipunten. We delen graag met de nieuwe pilootregio’s en -steden binnen het project, maar ook met alle geïnteresseerde stakeholders, onze inzichten over data-integratie en data-sharing. In december hosten we zowel een Engelstalige als een Franstalige webinar. We gaan er dieper in op twee standaarden ondersteund door het eHUBS-project.

De CDS-M-standaard staat voor “City Data Standard Mobility” en zal toegelicht worden door de stad Amsterdam. Mpact zal de TOMP-API toelichten, die staat voor “Transport Operator, MaaS Provider” – “Application Programming Interface”. Het zal duidelijk worden waarom deze twee standaarden belangrijk zijn voor steden, regio’s en transport-operatoren om de impact van hun mobiliteitsprojecten te maximaliseren.

Agenda : 

14:00 Welkom & introductie van het eHUBS project

14:10 City Data Specification – Mobility (CDS-M) door de stad Amsterdam

14:30 What about the TOMP-API – door Tjalle Groen – Mpact

14:50 Q&A

15:00 Afsluiting

Deze sessie wordt gemodereerd door Sandrine Vokaer  (Mpact asbl)

De Franstalige webinar gaat door op 13 december van 14:00 tot 15:00 CET, inschrijven kan via deze link.

Meer info over het eHUBS-project kan je terug vinden op deze website: https://www.nweurope.eu/projects/project-search/ehubs-smart-shared-green-mobility-hubs/

We organiseren ook een engelstalige webinar gaat door op 9 december van 11:00 tot 12:00 CET, inschrijven kan via deze link.

Gegevens

Datum:
maandag 13 december 2021
Tijd:
14:00 - 15:00
Site:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAucOmuqDktH9R1ecn6uaDvXJDXOpbNDDA1

Locatie

Online

Organisator

Mpact vzw