Shared Mobility Rocks!

Mpact en Autodelen.net zorgen ervoor dat gedeelde mobiliteit rockt!

Shared Mobility Rocks is dé Internationale Conferentie over Gedeelde Mobiliteit. Geïnspireerd door een muziekfestival is Shared Mobility Rocks een stimulerend event met topsprekers over gedeelde mobiliteit en netwerkmogelijkheden rond de volgende thema’s:

  • Autodelen
  • Fietsdelen
  • Mobiliteit als een dienst (MaaS)
  • Carpoolen 
  • Openbaar vervoer
  • Innovaties en nieuwe vormen van gedeelde mobiliteit
  • Lokaal en supra-lokaal beleid en strategieën voor gedeelde mobiliteit
  • En natuurlijk: rock

Sinds de eerste editie in 2018 is Shared Mobility Rocks snel een gevestigde waarde geworden in de sector, met minstens 200 deelnemers en 50 sprekers voor elke editie. Deze zesde editie vindt plaats op 6 februari 2024 in Brussel. In 2023 vond de conferentie plaats in Vancouver, Canada. Het jaar ervoor in Bremen, Duitsland. Lees hier hoe de vorige edities waren!

Ontdek #SMR24: www.shared-mobility.rocks/

Waarom zou je naar Shared Mobility Rocks komen als deelnemer?

Shared Mobility Rocks geeft je de kans om mee te zijn met de laatste ontwikkelingen in de wereld van gedeelde mobiliteit, in een atypische en inspirerende, festivalwaardige omgeving. Of je nu een mobiliteitsprofessional, ambtenaar, beleidsmaker, consultant of activist bent: het evenement is gericht op het creëren van een creatieve en open sfeer voor inspirerende uitwisselingen. Interactieve sessies vergezeld van participatieve en gezellige momenten maken jouw inbreng tijdens de conferentie mogelijk

Het programma is resoluut internationaal, maar toch aangepast aan de lokale context van de gaststad. Dit gaat gepaard met ruime netwerkmogelijkheden: om partners te vinden voor projecten, je te laten inspireren door andere steden, regio’s of landen, of om het gewoon eens te worden over je favoriete rocknummer aller tijden!

Waarom zou je je expertise delen op Shared Mobility Rocks als spreker?

Shared Mobility Rocks is een showcase voor de wereld van gedeelde mobiliteit. Als spreker krijg je de kans om je toekomstvisies, actieplannen of concrete verwezenlijkingen, quick wins en diepgaande strategieën onder de aandacht te brengen. Op Shared Mobility Rocks vind je een doelpubliek dat bezield is door en geïnformeerd over gedeelde mobiliteit.

Dankzij de atypische setting en ontspannen, inspirerende sfeer biedt Shared Mobility Rocks je de kans om maximale impact te hebben. En laten we vooral de informele netwerkmomenten niet vergeten, zoals de traditionele (en legendarische) afsluitende Rock Party!