Waar staat jouw volgende kerstboom?

Je kerstboom in andermans woning

kerstboom 1Weg met Kerst. Een luxe die velen zich niet meer kunnen veroorloven.

En wie wil de eindejaarsfeesten nu doorbrengen op een hotelkamer? Kerst is dé tijd van het jaar waarin je meer dan ooit de gezelligheid van je warme, knusse woning opzoekt.

Soms echter, wil je dit schitterende familiefeest ook eens in een andere regio doorbrengen maar wel met diezelfde gezellige warmte.

De kerstsfeer opsnuiven in de Ardennen, eindejaar met je familie aan de kust of door een bruisende stad kuieren met de allerleukste kerststallen en sfeervolle muziek in de straten, eindejaarstradities van de lokale bevolking beleven. Alleen of met het hele gezin.

Hoe doe je dat met een beperkt budget?

Woningoppas! Een niet te missen opportuniteit om de mooiste tijd van het jaar in een andere omgeving door te brengen zonder daarbij je spaarvarken te moeten slachten.

Je mooiste en goedkoopste kerstvakantie kost jou enkel je registratie bij de woningoppasdienst. In ruil voor je ‘gratis’ verblijf in andermans woning, hou je de woning net en hou je de eventuele huisdieren gezelschap (of zij jou). Door jouw aanwezigheid blijven ongewenste gasten ook weg en gaat de oppasvrager met een gerust hart op vakantie. Elke oppasser en zijn gezin dat hem vergezelt,  is verzekerd tegen eventuele, onopzettelijke schade in de woning.

Waar breng jij de jaarovergang door? Surf snel naar www.woningoppas.be en registreer meteen zodat de kerstman jou weet te vinden op 25 december.