Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

(Dutch event) Mpact Sessie – Gedragsverandering

Friday 18 February 2022 @ 11:00 - 12:00

Free

Ons gedrag bestaat voor 95% uit gewoontes. Slik. Gelukkig is verandering mogelijk. Tijdens deze Mpact Sessie over gedragsverandering bieden we steden en gemeenten concrete handvaten om een ander mobiliteitsgedrag bij hun inwoners teweeg te brengen, weg van gewoonte om de privéwagen te nemen.

Eerst schetst Herman Konings (nXt) de algemene principes van gedragsverandering, onder andere de keuze tussen stick en carrot en het belang van doelgroepen. Vervolgens vertalen Silke Lamoen en Michiel Penne (Slim naar Antwerpen) deze inzichten naar de mobiliteitspraktijk.

Deze Mpact Sessie vindt online plaats op 18 februari 2022, van 11u tot 12u. Hier kan je je inschrijven.

 

  • Herman Konings is master in de theoretische psychologie (KU Leuven) en beheerder van het Antwerpse trend- en toekomstonderzoeksbureau Pocket Marketing/nXt.
  • Silke Lamoen is communicatieconsulent bij de Stad Antwerpen en nudget reizigers richting slimme en duurzame mobiliteit binnen het kader van Slim naar Antwerpen.
  • Michiel Penne is de coördinator van Slim naar Antwerpen en focust op stakeholder management, digitalisering en Europese en internationale partnerschappen.

Details

Date:
Friday 18 February 2022
Time:
11:00 - 12:00
Cost:
Free
Website:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwof-qqqD8qG9eVCiYIn-YKg7MU31h1jKxL

Venue

Online

Organizer

Mpact vzw